Oferte on-line: 162

Termeni si conditii

Orice persoana care incarca in browserul de internet site-ul www.ofertapromo.ro este de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos, fara nici o alta restrictie. Sub acest aspect, va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni si Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet OfertaPromo (www.ofertapromo.ro).

Termenii si conditiile constituie un contract între fiecare vizitator si site-ul www.ofertapromo.ro care aparține companiei Planet Travel Center SRL (RO33741400) avand adresa (punct de lucru )in Str. Ion Campineanu nr 26, Bl. 8, Sc 2, et.1, ap. 44, sector 1, Bucuresti , cod postal 010039, Romania.

Va rugam sa retineti ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa. In cazul in care nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, va rugam sa nu utilizati in nici un fel, acest site.

Ce este OfertaPromo.ro?

OfertaPromo.ro este un site web care pune la dispozitia partenerilor sai colaboratori cu care a incheiat contracte platforma sa de publicitate. Acestia oferă cele mai atractive oferte turistice pentru potentialii clienti prin intermediul internetului. Serviciile sunt furnizate prin intermediul formularului de tichete-voucher de calatorie.

Termeni:

-Website – Un grup de pagini de internet, avand o pagina principala care se incarca cand tastezi adresa web www.ofertapromo.ro in browserul de internet al utilizatorului.

-Browser-ul de Internet - Software de calculator, care ofera utilizatorului acces la Internet.

-Utilizator - Orice persoană care are sau nu are cont pe acest website, care vizitează site-ul www.ofertapromo.ro, fie că utilizează/plătește sau nu serviciile propuse pe website

-Nume Utilizator – Numele indicat de catre utilizator pentru inregistrarea pe website

-Parola - Cumul de litere, numere și / sau simboluri, care, atunci când sunt tastate în timpul înregistrării sau logarii, utilizatorul primește accesul la profilul sau, precum și dreptul de a cumpăra vouchere, oferite de Planet Travel Center sau partenerii sai

-Profil - O platforma cu acces privat pentru fiecare utilizator, în care există informații legate de tichetele sale cumparate sau deja folosite, precum și informații despre înregistrarea sa și setările profilului personal.

-Partener Afaceri/Furnizorul de servicii - Partener al siteului www.ofertapromo.ro, cu care acesta a incheiat contract privind platforma de promovare www.ofertapromo.ro pe care o utilizeaza in scopuri comerciale.

-Platforma – Cumul de soluții de internet și de sistem, care reglementează accesul utilizatorului la ofertele partenerilor.

- Client - Fiecare utilizator, care are cont pe site-ul www.ofertapromo.ro, care a cumparat un voucher pentru o ofertă, si a fost de acord cu termenii si conditiile scrise în oferta, precum si Termenii și Condițiile site-ului.

- Oferta - Condiții favorabile pentru achizitionarea unui voucher, cu care utilizatorul are acces la serviciul plătit către partenerul site-ului. Fiecare ofertă are proprii termeni și condiții concrete și pentru a cumpăra un voucher pentru oferta, utilizatorul este de acord cu acestia, precum si cu Termenii si Conditiile site-ului www.ofertapromo.ro

-Serviciu - Un produs, oferit de catre partenerul site-ului agentiei Planet Travel Center valid și gata pentru a fi utilizat în numele utilizatorului dupa ce a cumparat voucherul prin intermediul platformei de internet de pe OfertaPromo.ro

- Voucher – Document eliberat de site-ul www.ofertapromo.ro dupa ce utilizatorul a achizitionat o anumita oferta. Cu acest voucher, utilizatorul are dreptul de a utiliza serviciile incluse in aceasta oferta, cu respectarea conditiilor scrise in ea

Drepturile și obligațiile părților

Partile din Termenii si conditiile actuale sunt SC PLANET TRAVEL CENTER SRL si orice utilizator care incarca pagina de web www.ofertapromo.ro.

-La utilizarea/încărcarea site-ului www.ofertapromo.ro, utilizatorul este de acord cu Termenii si Conditiile acestuia

-La achizitionarea unui serviciu, furnizat de www.ofertapromo.ro, clientul este de acord cu cele scrise in conditiile din oferta. În acest fel el a semnat un contract cu partenerul care furnizează serviciul. www.ofertapromo.ro nu constituie parte din acest contract. În acest sens, www.ofertapromo.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate de partener.

-Utilizatorul poate folosi voucherul in nume propriu numai dupa ce s-a confirmat plata serviciului catre partener. Planet Travel Center si partenerul său nu pot fi trasi la raspundere în cazul în care o terta parte utilizează serviciile ofertei, fără cunoștința utilizatorului.

-Pentru servicii suplimentare, care nu sunt prevăzute in oferta de pe site-ul www.ofertapromo.ro și voucherele sale, utilizatorul negociază și plătește aceste servicii partenerului, nu catre Planet Travel Center, cu exceptia cazului in care in oferta este mentionat altfel.

-Planet Travel Center nu returneaza banii catre utilizator pentru un serviciu deja achizitionat.
-În cazul in care partenerul refuza sau nu are posibilitatea de a oferi utilizatorului serviciile platite de catre acesta, Planet Travel Center va returna banii utilizatorului, in urma declararii în scris a conditiilor si cerintelor sale.

Înregistrare și profilul

Pentru a putea beneficia de serviciile din www.ofertapromo.ro și să cumpere vouchere pentru uz personal,utilizatorul trebuie să completeze un scurt formular de înscriere pe site. În acest formular ,utilizatorul este rugat sa completeze datele personale reale: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, orasul de resedinta și parola. După înregistrare, utilizatorul primește acces la profilul sau si la informatii privind solicitarile efectuate de catre acesta in vederea achizitionarii unui pachet de servicii, statusul ofertelor achizitionate si cele deja folosite. Utilizatorul poartă întreaga responsabilitate pentru parola și toate acțiunile efectuate in profilul sau de pe site.

Securitatea și protecția datelor cu caracter personal

Planet Travel Center este operator de date cu caracter personal inregistrat A.N.S.P.D.C.P cu numarul 34886/ 2015.

Agentia noastra ofera utilizatorilor site-ului www.ofertapromo.ro un mod sigur și de succes pentru cumpărături on-line. Vă garantăm, că partenerii noștri, care ofera serviciile mentionate pe siteul www.ofertapromo.ro sunt reali , tarifele sunt cu TVA inclus si fara taxe suplimentare (cu excepția serviciilor de curierat sau suplimente, care sunt menționate expres în condițiile ofertei).

www.ofertapromo.ro garanteaza securitatea datelor personale. Noi arhivam doar datele cerute în timpul procedurii de înregistrare pe site-ul nostru www.ofertapromo.ro, numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și oraș. Parola este cunoscută doar de catre utilizator.

Pe site-ul www.ofertapromo.ro informațiile despre cardurile bancare nu sunt arhivate, pentru că atunci când plata se face prin intermediul partenerilor noștri, sunteți redirecționat către site-ul lor, în cazul în care se face plata cu cardul. Tichetele emise de site-ul nostru sunt generate cu un cod special și un cod secret, care garantează securitatea platii efectuate de catre utilizator.

Modalități și condiții de plată

Preturile de pe site-ul www.ofertapromo.ro sunt în RON și includ TVA. Fiecare utilizator inregistrat poate plăti oferta aleasa de el, prin unele dintre următoarele modalități pe care vi le punem la dispozitie:

- Prin achitarea în numerar la sediul agentiei.

-Prin transfer bancar astfel:

RO76RZBR0000060017218174- LEI

RO65RZBR0000060017218178- EUR

RAIFFEISEN BANK- AG. CAMPINEANU

Momentan NU sunt acceptate alte modalitati de plata in afara celor prezentate si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

La cumpararea voucherului sau, utilizatorul este de acord cu Termenii și Condițiile actuale ale site-ului, de asemenea, cu condițiile ofertei. Acceptarea Conditiilor ofertei presupune un contract intre partenerul www.ofertapromo.ro si utilizator. După ce utilizatorul plătește oferta aleasă și sistemul confirmă această acțiune, utilizatorul va găsi voucherul în profilul sau de pe website-ul www.ofertapromo.ro care îi permite utilizarea serviciului cumpărat în perioada care este mentionata in oferta. Voucherul conține numele proprietarului său, condițiile ofertei și valabilitatea acestuia, precum și un cod secret unic, care oferă securitate suplimentară și control asupra serviciului achizitionat.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

- veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa , licentia sau reproduce continutul Site-ului

Alte condiții

- www.ofertapromo.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii și Condițiile site-ului, fără a informa utilizatorii despre acest lucru.

- O parte a acestor Termeni și condiții sunt Termenii de furnizare a tranzacțiilor cu carduri bancare.

Termeni și condiții pentru efectuarea de tranzacții cu carduri bancare

Despre Planet Travel Center
www.ofertapromo.ro este pus la dispozitia dumnevoastra de catre compania S.C. Planet Travel Center SRL. , CUI RO33741400, J40/12488/28.10.2014 cu sediul social in Str Ion Campineanu nr 11, modul T, etaj 4, camera 410, Sector 1, cod postal 010031, Bucuresti si adresa punctului de lucru in Str. Ion Campineanu nr 26, BL 8, Sc 2, et.1, Ap. 44, cod postal 010039, Bucuresti

Servicii oferite
Pe website-ul www.ofertapromo.ro partenerii PLANET TRAVEL CENTER ofera serviciile lor, sub forma de oferte promotionale. Fiecare oferta are propria descriere detaliată pentru serviciile pe care le oferă, condițiile de utilizare a acestui serviciu, precum și detalii de contact ale Agentiei.

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un email de confirmare de la OfertaPromo.ro si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Politica de stabilire a preturilor
Preturile din www.ofertapromo.ro sunt in RON si includ TVA.

Datele cu caracter personal
Vă garantăm securitatea datelor personale ale utilizatorului, care sunt furnizate in timpul înregistrării pe site-ul www.ofertapromo.ro (nume, telefon, e-mail, oraș). Datele cardului bancar folosit la efectuarea platilor serviciilor nu sunt arhivate.

Forta Majora

www.ofertapromo.ro nu este responsabil in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dara fara a se limita, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, interventii guvernamentale, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta OfertaPromo.ro sau furnizorii sai.

Lucrul cu clientii
Din cauza tipului specific de serviciu, www.ofertapromo.ro nu oferă clienților săi posibilitatea de a refuza servicii sau produse deja rezervate sau de a anula o plată care este deja făcuta. Atunci când cumpără un produs de pe site, fiecare client este de acord cu Termenii și Condițiile site-ului și ofertei, în acest fel incheindu-se un contract cu firma care oferă acest serviciu. Planet Travel Center nu este o terta parte în prezentul contract, cu excepția cazului în care oferta este pusa la vanzare de catre Planet Travel Center.

În cazul în care clientul a plătit oferta dorita, si după aceea această ofertă nu poate fi onorata din cauza prestatorului de servicii, Planet Travel Center returneaza suma plătită de client, în cazul în care prestatorul serviciului este de acord.

Alte condiții

Termenii și condițiile pentru efectuarea operațiunilor cu carduri bancare sunt o parte din Termenii si conditiile generale de pe site-ul www.ofertapromo.ro